Start-to-run najaar ’19

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Het is algemeen geweten dat sporten gezond is voor je lichaam. Waarom doen we het dan niet allemaal? 

Het antwoord is simpel: Voor de ene persoon ligt de instapdrempel te hoog, de andere heeft gezelschap nodig tijdens het sporten, een tekort aan motivatie, en ga zo maar door.

Waarom niet starten met lopen? Hou je lichaam fit en beweeg op een gezonde en onderbouwde manier. In groep bouwen we langzaam op en leert u langere afstanden afleggen. De boodschap is start-to-run!

Na een succesvolle Start-to-run bij transportbedrijf ECS-2XL organiseert Zenith Sportcoaching dit najaar een nieuwe lessenreeks. Het startschot van deze nieuwe lessenreeks wordt gegeven op 2/10. Dit is de eerste woensdag van oktober.

Wat is start-to-run?

Start-to-run is een vorm van training in groep gespreid over 10 weken. Voor mensen zonder enige vorm van fysieke conditie is dit alvast een echte aanrader. Iedere deelnemer krijgt op regelmatige basis feedback. Het is dus belangrijk dat iedere loper goed zijn trainingen bijhoudt. Dit kan zowel op papier als via apps zoals Strava, Polar, etc… Indien er genoeg interesse is tijdens de lessenreeks wordt meteen na het beëindigen van de lessenreeks 0-5 km een tweede reeks 5-10 km verder gezet.

Wanneer?

Iedere woensdagavond. Zoals hierboven reeds vermeld wordt de start van de lessenreeks voorzien op de eerste woensdag van oktober (02/10).

De looptrainingen gaan steeds van start om 19u30. De duur van de training varieert tussen de 45′ en 60′. Er wordt steeds vooraf gecommuniceerd waar de training doorgaat. De looptrainingen gaan in principe steeds van start voor de OLV-ter-Duinenkerk, indien door de groep anders wordt beslist.

Adres 2/10: Kerkplein, 8670 Koksijde

Wat heb ik nodig?

Een goed paar loopschoenen is een absolute must. Kies je loopschoenen dus zeker niet op basis van het uitzicht. Daarnaast kan het ook handig zijn om water te voorzien voor tijdens of na de training. 

Deelnamepakket

Deelname aan de lessenreeks kost €30. Eenvoudig uitgerekend komt dit op €3/training. Het start-to-run deelnamepakket bestaat uit:

  • 10 begeleidde trainingen
  • Trainingsschema
  • Gekwalificeerde trainer
  • Continue opvolging
  • Optie: inspanningstest aan verlaagd tarief

Deelnemen?

Inschrijven kan via info@zenithsportcoaching.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Close Menu
×
×

Cart