fbpx

Sportclubs

Begeleiding voor sportclubs

Wat is het?

Je wilt de prestaties, samenhorigheid, … van je sportclub optimaliseren door zoveel mogelijk in te spelen op de noden van je leden?
Extra begeleiding voor je sportclub kan enorm divers zijn en de verwachtingen moeten daarom steeds vooraf besproken worden.

Wij kunnen sportclubs helpen d.m.v. extra specifieke trainingen aan te bieden, inspanningstesten af te nemen of specifieke trainingsschema’s op te stellen. 

Wat is mogelijk?

Wij kunnen uw sportclub helpen met behulp van onderstaande diensten:

  • Groepstrainingen (bv. Core, BBB, bootcamp, looptrainingen,…)
  • Inspanningstesten
  • Teambuildings
  • Blessurepreventie

Voorbeeld

Uw voetbalploeg heeft wekelijks twee specifieke voetbaltrainingen, die enkel gericht zijn op het voetbalspel. Jammer genoeg schieten je spelers wekelijks tekort op vlak van uithouding. Aan de hand van een specifieke inspanningstesten stellen wij voor elke speler apart een loopschema op volledig op basis van de noden van de speler.

Daarnaast schieten enkele spelers van je ploeg tekort op vlak van kracht en stabiliteit. Aan de hand van specifieke sessies Core zorgen wij ervoor dat de spelers een breed pallet aan spierversterkende oefeningen krijgen onder toeziend oog van een gekwalificeerde trainer.

Tarieven

Neem contact op met info@zenithsportcoaching.be om de mogelijkheden te bespreken.

Close Menu
×
×

Cart