Maak kennis met de acties van Zenith Sportcoaching

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Zenith Sportcoaching werd ondertussen iets meer dan een half jaar geleden in het leven geroepen. Hoog tijd dat onze klanten hiervoor in de bloemetjes worden gezet. In het kader hiervan werden ondertussen enkele acties opgestart.

Over welke acties gaat het concreet?

Start-to-run

De loopgekte blijft maar toenemen. Leuk voor lopers die weten hoe eraan te beginnen. Helaas is dit niet voor iedereen zo simpel. Althans, dat denken velen onder ons. Lopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Toch zijn er nog tal van mensen voor wie de instapdrempel nog net iets te hoog ligt. Daarom organiseert Zenith Sportcoaching een lessenreeks ‘Start-to-run’ vanaf de eerste week van oktober. 

Wat houdt dit precies in?

Gedurende 10 weken maken we er een echt groepsgebeuren van. Er wordt samen opgebouwd van 0-5 km in slechts 10 weken tijd. Iedereen is welkom, maar we richten ons uiteraard op de beginnende loper. Ook voor recreanten die vanwege een of andere reden de laatste tijd niet veel meer aan lopen toekwamen kan dit een nieuwe lancering zijn. De loopsessies zullen steeds doorgaan op woensdagavond om 19u. Meer info kunt u terugvinden door op volgende link te klikken: Start-to-run

Bring a friend

Deze actie spreekt voor zichzelf. Raad u een vriend, vriendin, collega of familielid Zenith Sportcoaching aan, dan ontvangt u een gratis trainingssessie of schema naar keuze. Deze actie is enkel geldig op Personal Training of sportadvies. (lopen, wielrennen en triatlon)

De actie ‘bring a friend’ blijft in eerste instantie geldig tot het eind van dit jaar.

Getrouwheid

De getrouwheid van onze klanten vormen de basis van ons bestaan. Zonder jullie was van Zenith geen sprake. Daarom belonen wij iedere gespendeerde euro met 1 punt. Zit u aan 200 punten? Fantastisch, dan ontvangt u een kortingsbon van €10. Voor sporters die reeds geruime tijd bij ons zijn aangesloten worden de eerder verworven punten uiteraard ook opgenomen. Bovendien zijn we bezig een inlogsysteem te installeren waarbij de klant in de toekomst zelf zijn puntentotaal zal kunnen opvolgen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Close Menu
×
×

Cart