Bedrijven

Gezonder en fitter op de werkvloer | #HealthWorks

Je wilt je werknemers energieker op de werkvloer? Minder collega's met klachten? Een gezond image creëren rond je onderneming? Je wilt als bedrijf de gezondheid van je werknemers stimuleren, maar weet niet goed waar beginnen? Laat ons dan je helpen! Wij zorgen in overleg voor een begeleidingstraject op maat (afgestemd op noden en budget van uw bedrijf) op weg naar een gezonde bedrijfscultuur.

Wat is coaching voor bedrijven?

Je wilt je werknemers energieker op de werkvloer? Minder collega’s met klachten? Een gezond image creëren rond je onderneming? Je wilt als bedrijf de gezondheid van je werknemers stimuleren, maar weet niet goed waar beginnen? Laat ons dan je helpen! Wij zorgen in overleg voor een begeleidingstraject op maat (afgestemd op noden en budget van uw bedrijf) op weg naar een gezonde bedrijfscultuur.

Een bedrijf die van plan is om de vitaliteit en gezondheid van zijn werknemers te verbeteren, is een bedrijf die investeert in zijn menselijk kapitaal. Fitte en energieke werknemers vormen de basis van een gezond bedrijf.

Onze bedrijfscoaching bestaat uit een traject op waarbij we je begeleiden en ondersteunen naar meer gezondheid voor iedereen actief in het bedrijf.

Bedrijfs-coaching: Plan van aanpak

1. Bedrijfsscan

De bedrijfsscan brengt de huidige werking en haar medewerkers in kaart. Dit kan onder andere gebeuren door een werkplekanalyse, bevragingen en eenvoudige testings.

2. Opstellen beleid

Aan de hand van de noden en doelstellingen van het bedrijf wordt een realistisch plan opgesteld. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de huidige bedrijfscultuur, huidige fysieke conditie van de medewerkers en het werkbudget.

3. Gezondheidsprogramma

Het opgestelde programma wordt uiteindelijk binnen het bedrijf geïmplementeerd. Uw medewerkers worden tijdens elke activiteit door ons gecoacht. Er worden op regelmatige tijdstippen feedbackmomenten ingepland.

Ons aanbod

Fysieke screening - Testbatterij

Check-up:
Een testbatterij die bestaat uit enkele eenvoudige testjes. De testbatterij doet onderzoek naar de lenigheid, kracht, uithouding,… van uw medewerkers.

Fysieke screening:
Inspanningstesten voornamelijk voor medewerkers met een individueel doel en trainingsprogramma.

Beweegcampagne

Wij ontwikkelen is samenspraak met het bedrijf een project waarbij men werknemers wil aanzetten tot een sportieve levensstijl. De groep kiest een gemeenschappelijke doelstelling als uitdaging. 

Hoe gaan we te werk?

 1. Doel bepalen (bvb. looptrainingen in functie van een loopevenement, core training, bootcamp, start-to-run, etc…)
 2. Werknemers motiveren/aansporen tot sportief engagement
 3. Uitvoering
 4. Slot evenement
 5. Nazorg

Groepslessen

Je wilt graag als bedrijf je werknemers een sportieve lessenreeks aanbieden?

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Looptrainingen (evt. in functie van een loopevenement)
 • BBB
 • Core
 • Bootcamp
 • Start-to-run

Teambuilding

Als bedrijf wil je graag de samenhorigheid tussen je werknemers versterken? Wij organiseren een outdoor dag die jij en je werknemers nooit meer zullen vergeten:

Wat is mogelijk?

 • Bootcamp
 • Hindernissenparcours

Nudging

Wat is het?

Subtiele aanpassingen binnen je bedrijf die je werknemers al dan niet bewust gezonder maken.

Close Menu
×
×

Cart