fbpx

Bedrijven

Gezonder op de werkvloer

Wat?

Je werknemers energieker op de werkvloer? Minder collega’s met klachten? Een gezond imago creëren rond je onderneming? Je wilt als bedrijf de gezondheid van je werknemers stimuleren, maar weet niet goed waar beginnen? Laat ons dan helpen! Wij zorgen in overleg voor een begeleidingstraject op maat op weg naar een gezonde bedrijfscultuur. 

Hoe?

Een bedrijf die van plan is om de vitaliteit en gezondheid van zijn werknemers te verbeteren, is een bedrijf die investeert in zijn menselijk kapitaal. Fitte en energieke werknemers vormen de basis van een gezond bedrijf.

Onze bedrijfscoaching bestaat uit een traject op maat waarbij we je begeleiden en ondersteunen naar meer gezondheid voor iedereen actief in het bedrijf. 

Onze bedrijfscoaching bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel bestaat uit het aanleren van nieuwe en gezonde gewoontes binnen het bedrijf. Het tweede onderdeel bestaat uit groepstrainingen volledig op maat. We nemen ons eigen trainingsmateriaal mee en elke oefening wordt in verschillende moeilijkheden aangereikt. Zo zorgen we ervoor dat elke werknemer op zijn/haar niveau kan bewegen.

Enkele mogelijkheden van groepslessen:
Looptrainingen
BBB
Core
Bootcamp
Start-to-run

Meer info?

Maak gratis kennis!

Close Menu
×
×

Cart